Zijn er folders van Sjpruut?

Folder Doelgroep

De folder voor de doelgroep is laagdrempelig, positief en informatief gericht op het informeren van (aanstaande) ouders/verzorgers over het aanbod in Heerlen met betrekking tot de 1e 1000 dagen. De folder is ook in de opmaak van de communicatiestrategie met pastelkleuren en aansprekende tekst en plaatjes. Op de achterkant van de folder staat de website, een telefoonnummer en een mailadres waar (aanstaande) ouders terecht kunnen met vragen.
Bij de geboorteaangifte bij de gemeente Heerlen, als de ouders wonend zijn in Heerlen, ontvangen zij deze folder samen met de knuffel Sjpruut. Daarnaast liggen de folders ook bij de verloskundigenpraktijken, geboortezorg en andere partners. Verspreidt de folders graag zo breed mogelijk.

Folder Professionals

De folder voor de professionals is anders qua insteek. Deze is gericht op het informeren van de professionals met betrekking tot de aanleiding en de achterliggende gedachte van het programma, de problematiek en mogelijke interventies voor (aanstaande) ouders waarmee zij in contact komen. Het is vooral bedoeld om professionals te informeren over wat we als partijen in Heerlen samen kunnen aanbieden aan (aanstaande) ouders gericht op de 1e 1000 dagen. Met deze folders kan je het verhaal duidelijk maken aan andere collega’s of in je bredere netwerk.

Naast de folders zijn ook banners en stickers beschikbaar om te gebruiken bij bijeenkomsten in het kader van de eerste duizend dagen.

Folders Sjpruut bekijken en aanvragen:

sjpruut-folder-doelgroep
sjpruut-folder-professionals

Folders kunnen worden aangevraagd via welkom@sjpruut.nl.