Hoe leuk zijn die boefboekjes activiteiten!

Speciaal voor de jongste lezers organiseert SCHUNCK* de ‘BOEKBOEFJES bijeenkomst’. Samen met mama/papa knuffelen, spelen en lezen, andere sjpruutjes ontmoeten en gezellig samen zijn. Daar draait het om. Wil je na de bijeenkomst nog blijven om te spelen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Iedere SCHUNCK* bibliotheek organiseert drie keer per jaar een ‘BOEKBOEFJES bijeenkomst’. BOEKBOEFJES bijeenkomsten staan in het teken van voorlezen. Gecombineerd met een leuke activiteit voor ouder en kind, zoals muziek op schoot of baby-yoga.

Hoe kun je je kindje op een actieve manier betrekken bij het voorlezen van verhalen? Leuke weetjes en tips worden er gegeven en natuurlijk wordt er lekker voorgelezen.

Wil je na de bijeenkomst nog blijven hangen? Dan kan dat ook. Kijk eens rond in de bieb, je mag je kindje gratis lid maken. Je kunt ook meteen je BoekStart koffertje oppikken, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Met voorlezen houd je je eigen Boekboefje lekker geboeid; je kindje krijgt een goede start én voorsprong.

Meer info:

SCHUNCK
Bongerd 18, 6411 JM Heerlen / 045 577 22 00