Ik wil stevig in mijn schoenen staan.

Kinderen hebben veel aandacht nodig en vragen er ook vaak om. Maar als ouder heb je ook recht op aandacht, want het ouderschap is een hele verantwoordelijkheid. Het is prettig als iemand ook de tijd neemt voor je, luistert naar je ervaringen, gedachten en vragen.

Juist als je tegenslagen hebt gehad of nu in een lastige situatie zit, is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Samen bespreken we welke invloed jouw ervaringen hebben op je leven en je rol als ouder.

Stevig Ouderschap

Stevig Ouderschap is een gratis programma vanaf september 2019 voor opvoedondersteuning dat bestaat uit zes huisbezoeken van een speciaal opgeleide jeugdverpleegkundige. Jij bepaalt waarover je wilt praten. Dat kan van alles zijn. Misschien heb je vragen over de opvoeding, wil je extra ondersteuning bij je rol als ouder of wil je graag je verhaal kwijt over je eigen jeugd of huidige omstandigheden. De jeugdverpleegkundige luistert naar je en denkt met je mee. Ze geeft eventueel advies en kijkt samen met je naar oplossingen voor mogelijke problemen.

Meer informatie

link naar website stevig ouderschap

Aanmelden?

Neem contact op met Reina Hettinga, 06 18 35 33 45 of vraag het na bij je consultatiebureau.